2017. június 28., szerda

Bugyi teszi a nőtMegkövezhettek a most következő írásomért, nyugodtan.
Egyik kedvenc filmem felvetett bennem egy gondolatot, miszerint, ha megnézzük valakinek az alsóruciját, akkor abból meg lehet mondani, hogy milyen ember. Itt elszabadult a gondolatom, és nőket kezdtem osztályozni annak megfelelően, milyen bugyit hordanak.

Van a nő, aki azt a nagymama-típusú rémületet hordja, ami deréktól egészen az almák végéig ér, rendszerint lehet hájfelfogó is, ám többnyire praktikus és higiénikusabb, mint a többi. Pamut, és fehér, vagy olyan mintás, mint amilyet leárazáskor lehet találni a boltok polcain.
Ő reménytelenül sótlan. Nehéz gyerekkora volt, az iskolában is mindig példásan helyt állt, a magánélete egy jólirányzott semmire hasonlít, ugyanis, nála még érvénye a „nem dugunk addig, ameddig nem volt esküvő” – szabály. Tehetetlenségét rendszerint a tudásával igyekszik palástolni. Többnyire olyan perifériára szorult csajokról beszélek, akik valamiért nem érzik magukat teljesen nőknek: ducik, soványak, érdekes arcberendezésűek. Rendszerető, ami nem merül ki a saját portáján kialakított rendben, illetve, ha nemtetszésedet, vagy hiányosságát rovod fel neki, megsértődik az érzékeny lelke. Fájdalmát, és a magabiztossága hiányát fedezheted fel a bugyi mögött. A sikítófrászt pedig azzal adja meg végül, hogy kesereg azért, mert nem állnak jól rajta a cuccok, és a többi nőhöz hasonlítani akarás naponta terítéken van. Hajlamos minden átvállalni, ha megígér valamit, akkor azt be is tartja. Memóriája tökéletes, bármit megjegyez az egészen jelentéktelentől a nagyon fontosig. Mindenről gondoskodik, csak azért néha megálljt kell parancsolni neki, mert szeretetből kevés is elég. Kiszámítható, és alkalmazkodó jelenség, aki a nagyinkat juttatja eszünkbe, hanem a húgunkat vagy az anyánkat.
Aztán van az a nő, aki valahol a tanga, a nagyis és a franciás között mozog, abból válogat. Súlyosan döntésképtelen, fogni kell a kezét. Ez a versenyzőnk inkább komor, és életét sem szereti nagyon, mindig másokhoz méri magát, és másoktól vár tanácsot – a legrosszabbat általában meg is fogadja. Véleményét csak akkor meri vállalni, amikor kis létszámú csoport előtt kell felszólalnia, de ha nem derül ki kiléte, nagyobb fórumokon is megjelenik. Szerelmi életében sokat csalódik, ám másokat hibáztat, mindig hárít, hogy lelki egyensúlya megmaradjon. Minden rossznak a forrása a másik ember, főleg, ha kapcsolatban él, akkor a párja, és hibáit rendszerint más emberre keni. Ő az az ember, aki mindig hoppon fog maradni, ha nem képes dönteni, és belátni azt, hogy még ő sem tökéletes.
Kedvenc, még dobogós páciensem, a tangás nő. Aki képes ilyen kis gyilkológépet hordani, annak minden elismerésem. Nem vagyok tanga-párti, mert szerintem nem higiénés és még annyira be is vág, hogy… ám praktikus, és feszülős ruháknál akár barát is lehet. Akkora lelke van az ilyen nőknek, mint a focipálya, ám hiába tudja magáról, hogy a szerelmet kergeti, mindenki kurvának fogja nézni. Érzelmes, művészlélek egy átlagos testben. Műésznek azonban csapnivaló. Olyan munkája lesz, ami szerinte álmai lehetősége, ám mégsem neki találták ki. Érzelmileg ingadozó, és csábítani akar, de a döntő pillanatban visszakozik. Mindig le van égve, ezért neked kell gondoskodnod róla, minden értelemben. Nem érti őt a világ, és mindent rosszabbul fog fel, mint amilyen. Te pedig, kiöntheted neki a szíved, őt nem fogja érdekelni, mert önző típus Mindent a cél érdekében!
Utolsó kategóriám pedig az, aki nem hord semmiféle alsóneműt. Ő az a fajta nő, aki mindent megkap, minden vele szembejövőre ráugrik, és a férfi utána már csak egy kód a noteszében. Elegáns, jól menő üzletasszony (bár nem feltétlenül, de van mit a tejbe aprítania), és többször játszik több kapura. Nem érdekli, hogy mások mit mondanak róla, magát normálisnak tartja, és mosolyog, ha a szemére vetik ledér életét.
Izgalmasabb, mint az összes többi, hiszen változatos életet él, s ha nem felejt el öt perc után, akkor akár még nálad is lehorgonyozhat. Olyan helyekre jár el, hol több híresség vagy gazdag ember megfordul, szeret vadászni, és nem tűri a visszautasítást. Addig érdekled, ameddig meg nem kap, utána még hiteget egy kicsit, majd mindennel azon van, hogy lepattintson. Mindent elkövet annak érdekében, hogy változatos élete legyen, és azt sem veti meg, ha kitartottként él. Mire azonban észbe kapnál hiéna létén, már régen messze jár, te pedig, padlóra kerültél.
Persze, bármi alapján fel lehetne állítani különböző kategóriákat, például, hogyan fogjuk a kapaszkodót, milyen zoknit hordunk, milyenek az étkezési szokásaink, illetve, hogy milyen színeket szeretnünk, és még sorolhatnám. De mint már mondtam, x kategória sosincs, mert egyikbe, másikba átlógunk, és még alkategóriák is vannak, többen is.
A bugyi nem számít semmit, csak eljátszottam a gondolattal. Ám az egyikben felfedeztem önmagamat!