2017. július 15., szombat

"Szar ügy"

Mindenkinek, az összes ismerősömnek!

Néha az a megérzésem, hogy hibát követek el minden pillanatban, akár azzal is, hogy levegőt veszek. Néha, csak nem értek valamit, és a másik ember úgy reagál, mintha nekem tudnom kellene azt, s még a hangjával is rájátszik. Ez vonatkozik mindenkire – családra, közel s távol, barátokra, ismerősökre, ex-tanárokra.
Kezdek rájönni, hogy  igaz az egyik tinifilm felvetése: „kár, hogy a fogantatásomnál nem volt jobb a műsor”.
S amikor csak jóérzés valakivel beszélni, írni, megtenni olyat, amitől nem érzed magad száz százalékig egyedül, kapsz egy választ: „Szar ügy!”
Ezek után próbáld meg élvezni azt, ami maradt. Nem megy. – Én azon kezdtem el gondolkodni, mi a jobb?! Ha beszélek? Vagy, ha örökre elnémulok?...
Remélem, hogy egyszer te is megérzed, milyen az, amikor szeretnél CSAK EGY szót –legyen az bármi is- hallani vagy látni, szeretnél egy segítő kezet, mire mindenki elkezdi nézegetni a naptárját, mert mindenki kibaszottul elfoglalt lesz. Hogyha megírod valakinek, hogy szeretnéd látni, azt kapod viszonzásul majd, hogy elfoglalt, és felsorolja az összes dolgát. Hogy amikor beszélsz, vagy írsz valamiről, amire érdemelnél egy normális választ, azt kapod majd: „szar ügy”.